Fem Poble denuncia a l’Ajuntament de Sallent per fer propaganda electoral fora de termini

184
Sallent. Catalunya. Entrevista a l'alcalde de Sallent, David Saldoni de Tena, per fer un reportatge sobre el barri de l'Estació. Fotografies diverses de Sallent. Pont sobre el Llobregat, Casa nadiua d'Antoni Maria Claret, plaça de l'esglesia, campanar, façana de l'ajuntament, futur teatre i cases de la fàbrica. Muntanya de la sal i entrada de l'empresa Iberpotash

La candidatura que es presenta per primer cop a Sallent, Fem Poble, i que compta amb el suport de la CUP, ha denunciat davant la Junta Electoral dos fulletons informatius que l’Ajuntament ha distribuït a tots els habitants. El cap de llista de Fem Poble, Guillem Cabra, explica que la denúncia és per fer propaganda electoral fora de termini i per fer-la amb diners públics.

L’Ajuntament de Sallent va distribuir, el 5 de març, dos fulletons informatius, un en què feia balanç de la legislatura i l’altre en què explicava la realització de les obres en el marc del Pla de Barris. El cap de llista de la nova formació Fem Poble, Guillem Cabra, assegura que “no són fulletons informatius, sinó que es tracta de propaganda electoral feta amb diners públics”. 

El dia 5 va ser el dia en què es publicava el decret llei de la convocatòria de les eleccions generals. L’alcalde de Sallent, manifesta que “l’empresa encarregada de repartir els fulletons, no va poder-ho fer abans del dia 5”. A tot això, Guillem Cabra assegura que “l’Ajuntament sabia perfectament que estaven fent una il·legalitat”.

Fem Poble demana que l’Ajuntament faci públic el cost de l’elaboració i distribució d’aquests fulletons i que, en cas contrari, ho faran quan tinguin la informació necessària. La Junta Electoral va donar un termini de 24 hores a l’Ajuntament de Sallent per presentar al·legacions.