FC Mawiplant guanya les 24h de futbol sala de Santpedor

155
Final masculina 24h Futsal Santpedor entre els YOVES i els FC MAWIPLANT
Final masculina 24h Futsal Santpedor entre els YOVES i els FC MAWIPLANTFinal masculina 24h Futsal Santpedor entre els YOVES i els FC MAWIPLANT

Unes 300 persones van presenciar diumenge les grans finals, masculina i femenina, de les 24 hores de futbol sala de Santpedor. Moltes més van passar al llarg del cap de setmana pel pavelló municipal Rafa Martínez per presenciar els diferents partits que s’hi van disputar de dia i de nit. Un campionat que, en categoria masculina, es va endur l’equip FC Mawiplant, en vèncer per 2 a 1 als Yoves. El mateix resultat que van necessitar les noies de l’equip Juego de Conos -integrat per jugadores del primer equip del CF Santpedor- per derrotar les Supa Team.

Aaron Riera i Núria Liso van ser designats millors jugador i jugadora del torneig, mentre que Ivan Palacios (equip Furbo Totá), amb 5 gols, i Sònia del Mar Perlaza (Supa Team), van ser els màxims golejadors.

En total, més de 150 jugadors i jugadores van participar, repartits en 20 equips -16 masculins i 4 femenins-, d’aquest tradicional campionat de futbol sala santpedorenc que organitza el CEFS Santpedor en col·laboració amb l’Ajuntament.