La festa gegantera Alça’t preveu repetir l’esdeveniment l’any vinent

286
Festa Alça't. Fotografia. Mari Calvo
Festa Alça't. Fotografia. Mari Calvo

La festa Alça’t va acabar amb l’exitosa Trobada Gegantera en què fins a 7 colles van tornar a Sallent. El cap de colla dels Gegants i Nans de Sallent explica que “hem pres nota per millorar algunes coses de cara als pròxims anys”. La diada gegantera va ser el punt final a una exitosa setmana del projecte Alça’t.

L’esdeveniment, que es va realitzar amb total normalitat, va comptar amb la presència de 7 colles. Totes elles han felicitat a l’organització. El cap de colla dels Gegants i Nans de Sallent i impulsor del projecte Alça’t, Miquel Gili, explica que “les colles van gaudir d’una jornada en què, després de molts anys, van tornar a Sallent” i afegeix que “hem pres nota per millorar algunes coses de cara als pròxims anys”. Gili celebra també “els bons resultats dels tallers de les escoles”, que es van dur a terme a la Fàbrica Vella.

Finalment, Miquel Gili assegura que tenen la intenció de fer un nou Alça’t l’any vinent, amb noves activitats amb la finalitat de divulgar el món geganter a Sallent.