Festa Alça't. Fotografia. Mari Calvo
Festa Alça't. Fotografia. Mari Calvo

La festa Alça’t va acabar amb l’exitosa Trobada Gegantera en què fins a 7 colles van tornar a Sallent. El cap de colla dels Gegants i Nans de Sallent explica que “hem pres nota per millorar algunes coses de cara als pròxims anys”. La diada gegantera va ser el punt final a una exitosa setmana del projecte Alça’t.

L’esdeveniment, que es va realitzar amb total normalitat, va comptar amb la presència de 7 colles. Totes elles han felicitat a l’organització. El cap de colla dels Gegants i Nans de Sallent i impulsor del projecte Alça’t, Miquel Gili, explica que “les colles van gaudir d’una jornada en què, després de molts anys, van tornar a Sallent” i afegeix que “hem pres nota per millorar algunes coses de cara als pròxims anys”. Gili celebra també “els bons resultats dels tallers de les escoles”, que es van dur a terme a la Fàbrica Vella.

Finalment, Miquel Gili assegura que tenen la intenció de fer un nou Alça’t l’any vinent, amb noves activitats amb la finalitat de divulgar el món geganter a Sallent.