Èxit del Frikibingo a Montmeló, segons els organitzadors

133

El frikibingo va sortir ahir per segona vegada de Sallent.  La festa carnavalera va desplaçar-se fins a Montmeló, on se celebrava una concentració de futurs enginyers europeus. Segons els organitzadors de la festa, la nit de Frikibingo al Circuit de Barcelona va tenir molts bons resultats. Ens ho explica Rafa Gordillo, que es mostra satisfet amb l’espectacle que es va oferir ahir a Montmeló.

El Frikibingo d’ahir a la nit va comptar amb 400 assistents. Eren estudiants d’enginyeria d’arreu d’Europa que aquesta setmana participaven en la Formula Student Spain, en què els joves dissenyen i construeixen un monoplaça de curses, que després posen a prova al circuit.  

Rafa Gordillo, recorda la nit amb satisfacció tot i no aconseguir la quantitat de participants que esperaven.

Aquests futurs enginyers van haver de fer front a aquesta variant adaptada del joc del Bingo que ha popularitzat el Carnaval de Sallent. Les caselles, enlloc de números, són de cançons. És per això que els participants van haver de marcar en el seu cartró el titol de la cançó que sonava. Així va ser l’experiència:

El fet de sortir de Sallent va obligar als organitzadors a replantejar-se el format, ja que els participants eren de països de tot Europa. Malgrat les condicions, Gordillo assegura que el públic va estar “fantàstic”, ja que tenien ganes de gaudir d’una bona estona. El guanyador va ser un dels equips alemanys.