Èxit de participació a Santpedor per la setmana del jubilat

100
Gent ballant a la Plaça Gran de Santpedor FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Gent ballant a la Plaça Gran de Santpedor FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Des de dissabte s’han fet actes de tot tipus per la Setmana del Jubilata Santpedor, i encara queda un bon gruix d’activitats per aquest cap de setmana

Concerts, balls, cant i un llarg etcètera d’activitats han aplegat desenes de persones aquesta setmana pels actes de la setmana del jubilat, que organitza la llar d’avis Ca l’Arola en col·laboració amb l’Ajuntament de Santpedor. La participació a dia d’avui està deixant molt satisfets als organitzadors, que animen a la gent a participar de la recta final de la setmana del jubilat, que s’acabarà diumenge.

Així, avui a les 18h hi ha ball a Cal Llovet amb David Swing. Demà divendres, al mateix lloc i la mateixa hora, farà el seu particular xou el grup Abrera. De cara a dissabte, el grup de teatre de Rajadell posarà en escena l’obra ‘La Família’ també a cal Llovet. Diumenge, per rematar la setmana, hi haurà missa i concert de la coral de Ca l’Arola a la Plaça de l’Església a partir del migdia. I a la tarda, ball amb Andreu a les 18h a Cal Llovet.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, excepte el ball del diumenge a la tarda, pel qual cal pagar 5 euros.