Èxit de la caminada “a 100 cap als 100” que fa parada a Sant Fruitós de Bages

192

Sant Fruitós de Bages ha estat l’amfitrió, aquest dimecres, de la primera caminada del cicle “a 100 cap als 100” que promou la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament. En aquesta ocasió, fins a un centenar de participants d’Alella (Maresme), Sant Climent de Llobregat i Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat), juntament amb els santfruitosencs, han pogut conèixer una mica més el territori bagenc. Malgrat el fred d’aquests dies -i el que s’espera a partir de divendres- els participants no s’han volgut perdre una bona caminada pel municipi.

El punt de trobada ha estat a 3/4 de 10 del matí davant al Nexe-Espai de Cultura, on han esmorzat i han rebut les autoritats del municipi. I, a continuació, s’ha fet la caminada sota el guiatge de Gisela Baraldés.

El regidor d’esports, Tomàs Casero, explica la ruta:

De tornada al Nexe-Espai de Cultura, a 2/4 de 2 del migdia, els participants han pogut dinar i acabar de comentar l’experiència. I, finalment, han fet una activitat per finalitzar la jornada a les 3 de la tarda. Hem parlat amb alguns d’ells, que destaquen que els ha agradat molt la ruta i que hi ha hagut molt bona organització:

Aquest programa de caminades per a gent gran ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província, vivint la natura d’acord amb les pròpies possibilitats de cada participant, fomentant també les relacions interpersonals i de grup.

Les properes sortides seran el 20 de febrer a Alella, el 20 de març a Torrelles de Llobregat, el 10 d’abril a Sant Climent de Llobregat i la cloenda serà el 16 o 17 de maig a Palau Solità i Plegamans.