Sant Fruitós de Bages ha estat l’amfitrió, aquest dimecres, de la primera caminada del cicle “a 100 cap als 100” que promou la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament. En aquesta ocasió, fins a un centenar de participants d’Alella (Maresme), Sant Climent de Llobregat i Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat), juntament amb els santfruitosencs, han pogut conèixer una mica més el territori bagenc. Malgrat el fred d’aquests dies -i el que s’espera a partir de divendres- els participants no s’han volgut perdre una bona caminada pel municipi.

El punt de trobada ha estat a 3/4 de 10 del matí davant al Nexe-Espai de Cultura, on han esmorzat i han rebut les autoritats del municipi. I, a continuació, s’ha fet la caminada sota el guiatge de Gisela Baraldés.

El regidor d’esports, Tomàs Casero, explica la ruta:

De tornada al Nexe-Espai de Cultura, a 2/4 de 2 del migdia, els participants han pogut dinar i acabar de comentar l’experiència. I, finalment, han fet una activitat per finalitzar la jornada a les 3 de la tarda. Hem parlat amb alguns d’ells, que destaquen que els ha agradat molt la ruta i que hi ha hagut molt bona organització:

Aquest programa de caminades per a gent gran ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província, vivint la natura d’acord amb les pròpies possibilitats de cada participant, fomentant també les relacions interpersonals i de grup.

Les properes sortides seran el 20 de febrer a Alella, el 20 de març a Torrelles de Llobregat, el 10 d’abril a Sant Climent de Llobregat i la cloenda serà el 16 o 17 de maig a Palau Solità i Plegamans.