Èxit d’assistència al “Liceu a la Fresca” de Sallent

166

Més d’un centenar de sallentins van omplir divendres a la nit el parc Pere Sallés de Sallent amb motiu de la celebració del “Liceu a la Fresca”, la proposta de difusió de cultura operística que es va fer arreu del territori. Tot i tractar-se de la tercera edició, aquesta va ser la primera vegada que va arribar a Sallent. El “Liceu a la Fresca” va causar molta expectació entre el públic, ja que els assistents van poder gaudir a l’aire lliure de l’òpera “Il trovatore“, de Giuseppe Verdi, que es representava al Gran Teatre del Liceu.

La regidora de Cultura, Anna Fernández, explica que l’any passat van rebre la proposta a través de la companyia de teatre, i que després de posar-ho sobre la taula els va semblar una molt bona idea i van decidir tirar-ho endavant. També afegeix que la iniciativa és molt similar al seu projecte “Gresca a la Fresca” i que per tant a Sallent li anava com anell al dit. De fet, és per aquest motiu que l’Ajuntament assegura que l’any que ve el municipi tornarà a participar-hi, ja que també és una oportunitat per seguir dinamitzant culturalment les nits d’estiu.

La transmissió es va poder seguir simultàniament a través de pantalles gegants repartides per més de 150 poblacions catalanes i del territori espanyol.