Èxit aclaparador en les tres representacions del festival TEST a Santpedor

130

Gran afluència de gent en el festival TEST, que arriba per primera vegada a Santpedor. Diumenge a la tarda, espais emblemàtics del nucli antic del poble, la Rectoria, la plaça de la Font i el Born, es van transformar en petits teatres per acollir el TEST, Festival de la xarxa Testimoni Escènic. Aquest festival està obert a totes les propostes de tots els llenguatges artístics com música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, pallassos, monòlegs, poesia, nous llenguatges, entre altres modalitats.

Representació teatral al Born / FOTO: Montse Xixons

Els 3 espectacles de petit format que es van fer pel poble van ser: “Refugis”d’Helena Codorniu,  “Hem Vingut aquí a deixar les coses clares”, a càrrec de Jordi Cornudella i Clara Manyós i “Dues dones i un funeral” d’Imprevist Teatre. Aquests espectacles es caracteritzen perquè són de curta daurada, per què es fan en espais reduïts i no convencionals, on la distancia entre el públic i artistes és mínima. Això fa augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle, així ho explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santpedor, Agustí Comas.

 

Aquest festival, TEST, l’organitza l’Ajuntament de Santpedor i Testimoni Escènic amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages.

Escenificació a la Rectoria / FOTO: Montse Xixons