Exhaurides les entrades pel concert de Txarango en 5 hores

105

Sant Fruitós de Bages ven 1.200 entrades pel concert Txarango en cinc hores. L’ajuntament va posat-les a la venta divendres al migdia, de forma anticipada i presencial, i es van esgotar al vespre.

Des del consistori asseguren que posaran a la venda les entrades que resten per assolir l’aformanet del pavelló d’esports municipals, que permet 1.600 persones. S’informarà per la web municipal de com i quan es posaran la resta d’entrades. Anticipen que encara no poden concretar quin dia serà però es preveu que ho facin aquesta setmana.

 

El concert

El passat divendres 10 de novembrees van posar a la venda les entrades pel concert de Txarango del proper 26 de gener que s’emmarca dins la Festa Major d’Hivern. Les entrades, en aquesta primera fase de venda, només es podien comprar presencialment en els tres punts habituals de venda d’entrades al municipi.

Concretament a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i al Nexe – Espai de Cultura. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros i només es podran adquirir 5 entrades per cada persona que vagi als punts de venda establerts.

El regidor de Cultura, Xavier Racero, assegura que ja s’havien plantejat abans portar Txarango a Sant Fruitós però que en aquell moment no va ser possible. Així ho explica:

Des del consistori també recorden que els menors de 16 anys només podran accedir al concert si van acompanyats pels seus pares o tutors legals, que també hauran de tenir la seva entrada corresponent.

El popular grup Txarango, doncs, farà a Sant Fruitós de Bages l’únic concert de la gira “El cor de la Terra” a la comarca del Bages. La banda ja té confirmats un total de 66 concerts a Catalunya i arreu del món que finalitzaran amb un macroconcert a Londres.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa tres anys que aposta fermament per artistes de renom per celebrar els concerts de la Festa Major d’Hivern amb un èxit rotund i amb entrades exhaurides. Aquest any ha estat amb el concert de La Pegatina i el 2016 amb Els Catarres.