Eulis Baéz no seguirà al Baxi Manresa i és la tercera baixa del nou projecte

257

El Baxi Manresa ha anunciat aquest dimecres que l’ala-pivot dominicà Eulis Báez no seguirà la temporada vinent per bé que el club ha decidit no executar l’opció que tenia per renovar-lo una temporada més. 

Báez, de 39 anys, deixa un club on ha estat un jugador emblemàtic i important. La seva sortida representa la tercera baixa per al nou projecte del Baxi Manresa, després de les de l’aler Matt Janning i la del pivot Scott Eatherton.

Eulis Báez ha viscut una temporada complicada per les lesions. Al mes de novembre va patir un trencament de bíceps femoral de la cama dreta que ha arrossegat durant bona part de la campanya. Al gener, va tornar a patir un contratemps en els isquiotibials i els seus problemes físics li han impedit acabar la temporada.

Així i tot, ha pogut disputar 26 partits aquesta campanya amb una mitjana de 17 minuts, 6,5 punts i 3 rebots per partit. Malgrat les lesions, el dominicà ha jugat més partits que a la primera temporada a Manresa, quan va disputar 18 partits, i ha batut el seu rècord d’assistències en els seus dotze campanyes en Lliga Endesa, amb 6 davant el Bilbao.