Estudiants europeus passen la setmana a Santpedor a casa d’alumnes de l’Institut d’Auro

195
Estudiants participants del projecte Erasmus+ a la Plaça Gran de Santpedor
Estudiants participants del projecte Erasmus+ a la Plaça Gran de Santpedor

Es tracta de 18 estudiants de 6 països europeus diferents que han estat tota la setmana treballant i fent activitats amb alumnes d’aquí en el marc del projecte Erasmus+ d’intercanvi d’estudiants

18 estudiants europeus de sis països diferents han aterrat a Santpedor aquesta setmana. Formen part del projecte ‘Erasmus plus’ d’intercanvis escolars del qual participa l’Institut d’Auro des de fa anys. Venen de Letonia, Bulgaria, Polonia, Turquia, Romania i Portugal, i els acompanyen 13 professors de les seves escoles. Tot i que aquí viuen a les cases d’estudiants de segon d’ESO, com la Miracle o l’Adrián, que estan encantats d’acollir-los i participar en aquest programa europeu d’intercanvi. Ho han explicat en una tertúlia als micròfons d’Ona Bages.

 

Aquest projecte Erasmus+ treballa aborda de forma transversal entre alumnes dels diferents països en cicles de dos anys que comencen a primer d’ESO. En aquest cas, els alumnes treballen i fan activitats sobre l’eix ‘Communication is the key’. La professora Carme Cabré en parla:

 

Aquests 18 estudiants estrangers marxaran entre avui i diumenge. A la motxilla s’hi enduran una experiència fantàstica, així com visites a diferents llocs de Catalunya, i activitats de tot tipus com la sessió de coaching emocional, el taller de circ, o la tertúlia a Ràdio Santpedor. Una tertúlia que podeu escoltar a l’enllaç de sota: