Estudiants de Comerç fan de dependents a les botigues de Santpedor per una setmana

133
Setmana del Comerç 2017 dels alumnes del mòdul de Comerç de l'institut Guillem Catà a Santpedor FOTO.INSTITUT GUILLEM CATÀ
Setmana del Comerç 2017 dels alumnes del mòdul de Comerç de l'institut Guillem Catà a Santpedor FOTO.INSTITUT GUILLEM CATÀ

Vuit estudiants del Grau Mitjà de Comerç de l’Institut Guillem Catà han estat aquesta setmana fent de treballadors a botigues de Santpedor en el marc del a Setmana del Comerç

Venent fruita, pa, roba o fins i tot organitzant un viatge de vacances. Són algunes de les tasques que durant aquesta setmana els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials de l’institut Guillem Catà de Manresa han pogut exercir de primera mà. Es tracta de la Setmana del Comerç de Santpedor, una iniciativa perquè estudiants puguin conèixer de primera mà el món laboral i del comerç.

Durant les tardes d’aquesta setmana, els estudiants enrolats en el programa han fet de dependents a 10 botigues i establiments del poble: Suma, Bon Àrea, Sabateria Mila, Santpedolç, Fruiteria Rosina, Forn Selga,T & D roba, Garoina, Llobet i Agència viatges Grigol Tours.

Els alumnes han participat activament en les tasques pròpies del comerç, i posteriorment, a l’aula, han redactat un informe sobre seva estada. Tot plegat ha sigut el seu primer contacte amb clients reals, sempre sota la supervisió i tutorització dels responsables dels comerços col·laboradors.

Alumnes i botiguers s’han mostrat molt satisfets amb l’experiència. L’alumnat s’ha engrescat amb l’activitat i ha posat en comú les diferents experiències viscudes en els establiments de diversos sectors, i els comerciants han manifestant majoritàriament la seva voluntat de repetir l’experiència el proper curs.

La Setmana del Comerç es porta a terme gràcies a la col·laboració de l’Institut Guillem Catà, l’Ajuntament de Santpedor i CUSA (Comerços Units de Santpedor), amb la col·laboració del Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya.