Estiu ple d’activitats a Sallent amb el cicle ‘Gresca a la fresca’

142
Al Castell de Sallent es faran activitats com els sopar-concert que organitza la Trenta-sisena els dissabte de juliol
Al Castell de Sallent es faran activitats com els sopar-concert que organitza la Trenta-sisena els dissabte de juliol

Balls de nit, show, cinema a la fresca, audició de sardanes, sopars-concerts al Castell, actuació de danses tradicionals i fins i tot la retransmissió en directe d’una òpera del Liceu. Tot plegat i més configura el cicle ‘Gresca a la fresca’ impulsat des de diferents entitats de Sallent amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Per altra banda, aquest estiu també hi ha activitats programades pels més joves. Les colònies esportives que van començar el 26 de juny compten amb 22 nens i nenes de 3r i 4t d’ESO que durant quatre setmanes faran un tastet d’un ventall ben ampli d’esports i activitats aquàtiques així com excursions a Lloret de mar, al llac de Navarcles, sortides amb bici i bivac entre d’altres.

El 24 de juliol, pocs dies després de finalitzar les colònies començarà el casal d’estiu que s’allargarà fins al 8 de setembre. Enguany, la temàtica anirà en relació als 7 continents, els nens i nenes realitzaran tallers, danses i jocs típics de cada regió. Les inscripcions pel casal d’estiu romandran obertes fins al divendres 7 de juliol.