Una altra estrena és “Estima la nit”, la nova cançó del Consell Comarcal del Bages que es podrà escoltar a partir del 20 de novembre. Serà una nova cançó-manifest que es vol convertir en la cançó que soni abans de les festes de cada poble. 

La cançó és de l’artista egarenca Mabel Flores. L’objectiu és que sigui una cançó referent en els actes i festes d’oci nocturn que es programin a la comarca a partir d’ara. La consellera de l’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán, explica que la cançó servirà perquè es vegi el compromís del municipi i de totes les persones assistents amb una festa lliure de qualsevol tipus de violències sexuals. Ho ha explicat a Ona Bages. 

La cançó-manifest es presentarà públicament en el marc dels actes del 25 de novembre al territori i ho farà amb aquest objectiu. 

En concret, es podrà escoltar per primera vegada a Sant Fruitós de Bages el 20 de novembre al Teatre Casal Cultural a les 8 del vespre per la mateixa Mabel Flores.