Esquerra Sant Fruitós organitza una xerrada amb Jordi Pesarrodona

111

La secció local d’esquerra republicana a Sant Fruitós de Bages ha organitzat per aquest divendres dia 1, una xerrada berenar amb el pallasso i regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona.

Pessarodona explicarà les experiències viscudes al haver estat imputat per haver lluït el seu nas de pallasso en un escorcoll de la Guàrdia Civil el 20 de setembre i denunciat per la Guàrdia Civil pels delictes d’odi i de resistència a l’autoritat l’1 d’octubre durant les càrregues policials a l’escola Juncadella de Sant Joan de Vilatorrada de la qual ha estat absolt per la jutge, perquè no veu justificats els delictes pel que se l’acusa. Aquesta mateixa setmana s’ha sabut que la fiscalia a recorregut a l’arxivament de la causa.

L’acte, que és obert a tothom, se celebrarà a la sala del primer pis del Bar La Parada de Sant Fruitós a les 7 de la tarda, i en acabat es té previst anar a la plaça l’ajuntament on cada dia, Músics per la Lliberta toquen el Cant dels ocells per demanar l’alliberament dels presos polítics.