Esquerra Republicana de Santpedor engega motors de cara les eleccions amb una jornada participativa

115

Esquerra Santpedor proposarà taules de debat sobre àrees del poble com urbanisme, comunicació o hisenda perquè els veïns hi diguin la seva, i fer així un programa electoral participat

Esquerra Republicana de Santpedor vol començar a posar fil a l’agulla al seu programa electoral de cara a les eleccions municipals previstes pel maig de 2019. Ho farà amb un acte obert a la participació dels veïns, diumenge 16 de desembre, a l’Auditori Convent de Sant Francesc. La idea amb què s’organitza l’acte, que porta el títol ‘Imagina’t Santpedor’, és que els veïns del poble “diguin la seva per millor el poble en diferents àrees com urbanisme, hisenda, medi ambient o comunicació”. Ho ha explicat l’alcalde, Xavier Codina, que fa setmanes ja va anunciar que es presentaria de nou al càrrec.

Quatre anys enrere, en els mesos previs a les eleccions municipals del 2015, Esquerra de Santpedor va organitzar dos esdeveniments similars a aquest, en què va perfilar el seu programa electoral amb aportacions dels ciutadans.