Esquerra Republicana de Sallent elegeix l’executiva local

163

L’assemblea de la secció local d’ERC Sallent elegeix la nova executiva per als propers quatre anys. Pilar Sala és reelegida presidenta juntament amb catorze persones més que seran les responsables de les diferents secretaries en les quals està estructurat l’òrgan de govern.

Durant l’acte tal com estipulen els estatuts es va donar compte del balanç econòmic, breument es van recordar les activitats organitzades i la gestió duta a terme.

La candidatura fixa els objectius que es pretenen assolir durant el mandat, entre altres: establir el calendari de les reunions, dinamitzar la secció local amb activitats que abastin diversitat de temes, d’edats i d’igualtat de gènere, periodicitat de publicacions a nivell de xarxes socials com de butlletins, augmentar el nombre afiliats així com de d’amics i simpatitzants, consolidar i mantenir els bons resultats electorals, facilitar i participar en la formació que ofereix al partit d’ERC en diversos àmbits i continuar sent molt actius en la lluita antirepressiva que Estat fa contra independentisme, contra la llibertat d’expressió i contra la violència masclista envers les dones.

Des d’ERC, no obliden els presos i exiliats polítics.