ESPORT I PUNT 25/01/21

170

Dilluns 25 de gener del 2021 programa número 184 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages, que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també del cap de setmana.

Ahir va jugar el Baxi Manresa contra el Iberostar Tenerife, va caure per 85 a 70. En parlem amb el Xavier Prunés, l’enciclopèdia del bàsquet Manresa. Però és que demà, a les sis de la tarda, juga contra UCAM Múrcia aquest partit ajornat per la COVID-19. Poc més de 48 hores després de jugar, els manresans visiten Múrcia directament després de Tenerife. Parlem amb el periodista Dioni Garcia, de la Opinión de Múrcia, per saber com arriba l’equip murcià al partit.

Dimecres el Rayo Vallecano i el Barça juguen els vuitens de final de la Copa del Rei, a partir únic. A les files del Rayo hi juga el manresà Ivan Martos. El truquem a l’Esport i Punt per parlar de com afronta el duel i com està vivint la temporada de cessió al conjunt madrileny procedent de l’Almeria.

I rematem el programa fent tertúlia de futbol amb el Jordi Garcia, director esportiu del Joanenc i des de fa poc secretari tècnic del Gimnàstic de Manresa.