ESPORT I PUNT 22/01/21

177

Divendres 22 de gener del 2021 programa número 183 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també de tota la setmana.

Ens acompanya l’Alejandro de Pedro, entrenador del Futsal Vicentí de la Divisió d’Honor juvenil. L’equip entrenat per de Pedro està vivint una temporada ben atípica pel que fa als resultats, ja que, la Covid-19 també ha afectat la plantilla. Parlem amb ell per saber com veu el moment de l’equip.

A la segona part del programa farem prèvia del partit que juga diumenge el Baxi Manresa a la complicadíssima pista de l’Iberostar Tenerife, segon classificat d’aquesta Lliga Endesa. De seguida sentim als protagonistes i després comentem les claus del partit amb la Clàudia Jorge, exjugadora de LEB Or i actual entrenadora del Bàsquet Joviat.

I rematem el programa parlant de l’actualitat futbolística a nivell professional amb l’Albert Vilanova, periodista de NacióDigital i el Lluc Grandia.