ESPORT I PUNT 15/01/21

154

Divendres 15 de gener del 2021 programa número 181 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també de tota la setmana.

En primer lloc saludem a l’Emilio Fernández, periodista del diari La Opinión de Màlaga, i qui segueix l’actualitat de l’Unicaja de Màlaga el proper rival del Baxi Manresa a l’ACB dissabte a les sis de la tarda al Nou Congost. Coneixem l’última hora dels malaguenys i parlem de la mala dinàmica amb la que arriben.

Després, a la segona part del programa, entrevistem l’Izan Checa, jugador de Sant Fruitós de Bages i actual jugador del Centre d’Esports Manresa. Amb ell parlem del gran moment que viu l’equip, confirmat amb la victòria a l’Olímpic de Terrassa la setmana passada. L’Izan és un dels joves reforços d’aquesta temporada en el conjunt manresà. Repassem també la seva trajectòria.

I per il·lustrar tot plegat, comptem amb l’ajuda del Francesc Dalmau, periodista esportiu molt conegut a casa nostre i qui ha dedicat tota una vida a seguir el club manresà.