Programa del divendres 14 de juny de 2024, dia en què repassarem l’actualitat més destacada de l’esport de casa nostre. 

i parlarem d’escacs aprofitant que el Catalonia Club de Manresa aconseguit l’ascens a divisió d’honor tindrem amb nosaltres a l’Ildefons Hernández, president del club. A la vegada seguirem el cicle d’entrevistes sobre curses de muntanya parlant amb el fundador de l’escola de Trail del Moianès, Ferran Alboquers, és una de les primeres escoles del país i nodreix amb els seus corredors de base les seleccions catalanes i espanyola.

Pel que fa a l’actualitat tindrem un ull fixat al País Valencià on aquest cap de setmana es disputa l’anada de la final de la promoció d’ascens del futbol sala, on el Covisa s’enfronta diumenge a La Nucia. També estarem al cas de l’actualitat del Baxi, a falta de saber qui serà el nou entrenador que seurà a la banqueta del Nou Congost, també tindrem temps de parlar del campionat de Catalunya d’atletisme d’aquest cap de setmana que es disputa a Manresa. 

També tindrem temps per la tertúlia avui amb la Crista Fabregas i l’Albert Vilanova, els posarem a prova amb un nou examen en el concurs del Mercato.