Tal com hem anat explicant al llarg dels darrers dies, avui mateix comença la temporada pel futbol territorial català. Concretament per les categories de Primera, Segona i Tercera Catalana. Avui ens volem centrar en els equips de casa nostra que disputen la Segona Catalana. Són el Joanenc, el Sallent i la Pirinaica, que ha pujat aquest any. Per fer-ho, hem fet una prèvia a l’inici de temporada amb els entrenadors de cada equip. Així, hem parlat amb l’Abel Arisa tècnic del Joanenc, l’Eladi Gallego, tècnic de la Pirinaica i el Juanma Fernández, nou tècnic del Sallent.

FC JOANENC, AMB LA MIRADA EN L’ASCENS

Comencem parlant d’un d’aquests equips que està cridat a fer coses importants aquesta temporada. El Joanenc està oferint molt bones sensacions aquesta pretemporada i la en el curs passat va tenir un bon paper a la categoria on s’ha consolidat. Per parlar de com arriba al debut, hem parlat amb el seu entrenador l’Abel Arisa. Un home que s’ha guanyat la confiança del club, primer com a segon entrenador del Marc Viladrich i ara com a primer entrenador.

DEBUT: Avui, 16h, Cerdanyola-Joanenc.

FC PIRINAICA, LA IL·LUSIÓ DE LA NOVA CATEGORIA

Tot seguit hem parlat amb l’entrenador d’un equip que debutarà a la Segona Catalana després de l’ascens aconseguit, amb incògnita això sí, la temporada passada des de Tercera Catalana. Eladi Gallego és l’entrenador de l’equip una temporada més. Després del bon curs passat, la direcció esportiva i el cos tècnic han decidit mantenir bona part del bloc que va aconseguir l’ascens. Volem saber com es presenta el repte a la nova categoria per l’equip.

DEBUT: Demà, 12h, Pirinaica-Atlètic Gironella.

CE SALLENT, AIRES NOUS PER MILLORAR PRESTACIONS

Ara toca parlar d’un altre club que, just abans del confinament, va destituir Josep Antoni Moreno com a entrenador del primer equip masculí i va col·locar en el seu lloc a Juanma Fernández. El Sallent es trobava en una situació esportiva complicada i es va confiar amb el Juanma per revertir la situació. Però Fernández no va poder debutar amb l’equip a causa del confinament. Per tant, aquesta temporada serà l’estrena del tècnic osonenc al capdavant de la banqueta del Sallent. El Club també estrena nou president per encarar una nova etapa.

DEBUT: Demà, 16h, Sallent-Castellar