Especial Sant Jordi: les activitats i tallers de la Biblioteca de Sant Fruitós

109

Aquest Sant Jordi, la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós acull un seguit d’activitats pels més menuts. El gran dia serà dissabte 12, amb uns tallers i contes que han organitzat per la ocasió. Tot i així, el plat fort arriba divendres, amb la presentació del llibre de Sala i Ricardis.

Maria del Mar Delgado ens explica les activitats:

Sala i Ricardis i el pintor Alfred Figueras

Com us dèiem, coincidint amb l’any Alfred Figueras i amb Sant Jordi, es presentarà aquest divendres un nou exemplar de la col·lecció de contes infantils Sal·la i Ricardis que edita l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Serà a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal.

La col·lecció arriba a la seva 15ena edició, amb el conte que porta el títol de “Sal·la i Ricardis i el pintor Alfred Figueras” i és obra del mateix equip creatiu habitual: amb text de Rosa Camprubí i dibuixos i il·lustracions a càrrec de Galdric Sala i Pep Creus.

Aquest cop, els protagonistes de la col·lecció, els gegants Sal·la i Ricardis, coneixeran de prop la figura de l’insigne pintor santfruitosenc Alfred Figueras i Sanmartí, de qui enguany es compleix el 120è aniversari del seu naixement, motiu pel qual l’any 2018 ha estat declarat l’Any pintor Alfred Figueras a Sant Fruitós de Bages.

Tots els infants de Sant Fruitós estan convidats a assistir a la presentació del conte a les 6 de la tarda a la Biblioteca, que també serà explicat per la narradora Maria Navarrete. Un cop acabat l’acte els autors signaran llibres als assistents i també hi haurà berenar amb coca i beguda. Tots els qui comprin el conte el mateix dia (preu 9 euros), seran obsequiats amb una altra edició del conte per colorejar. Sens dubte una bona opció per regalar amb motiu del proper Sant Jordi.

El llibre també es podrà adquirir posteriorment a la Llibreria Ferrer, a Foto Isidre i a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.