‘Especial ascens CB Artés’: el bàsquet arriba al seu punt més àlgid en un poble que es desviu per aquest esport”

196

El passa dijous 15 de maig es va posar fi a la incertesa d’un equip, d’un club i, en definitiva, d’un poble que ha aconseguit una fita històrica. El primer equip masculí del CB Artés és nou equip de Lliga EBA per primera vegada després d’acabar líder, fins al moment de l’aturada, del grup 2 de Copa Catalunya. Dijous, la Federació Espanyola de Bàsquet, va fer oficial l’ampliació d’equips a la Lliga EBA i, per tant, els ascensos des de Copa.

Per repassar el que ha estat una temporada històrica pel CB Artés, a l’Esport i Punt d’Ona Bages hem volgut fer un especial amb diversos protagonistes d’aquesta gesta. Per aquest motiu, han passat pels micròfons del programa Santi Perramon, president del club, Jordi Estany, entrenador del primer equip masculí, Carles Jordà, jugador i segon capità, i també el Pol Carrera i el Joan Marc Serrano, dos aficionats i membres de la Grada d’Animació del club artesenc.

Què suposa pel club aquest ascens o com afrontaran la temporada vinent en una categoria mai assolida? Són preguntes que responem amb els nostres convidats. Aquesta vegada, fem un ‘Especial ascens CB Artés’.