Segons el diari Ara la Policia Nacional ha escorcollat l’Associació Catalana de Municipis per presumpta malversació i a dins hi podria haver l’exalcalde de Sallent David Saldoni. Segons sembla volen investigar si es van arreglar concursos entre el 2011 i el 2018.

La Policia Nacional està escorcollant aquest dilluns la seu de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), situada al carrer València 231 de Barcelona, segons ha avançat ‘El Confidencial’ i han informat a l’ACN fonts del Ministeri de l’Interior.

De moment la investigació està sota secret de sumari, però segons ha confirmat el diari ARA sembla entre els retinguts, que han hagut d’estar presents en l’escorcoll, hi ha l’expresident de l’entitat i exalcalde de Sallent David Saldoni. 3 patrulles dels Mossos d’Esuadra haurien aturat a Saldoni mentre conduïa per l’Autovia per traslladar-lo a la seu de l’ACM a Barcelona.

Fonts de la policia han assegurat, al mateix diari, que l’actual conseller d’Interior i expresident de l’ACM, Miquel Buch, no té cap relació amb els fets que s’estan investigant. Malgrat això han d’estar presents durant l’escorcoll.

Segons l’ACN, que ha pogut anar fins a l’exterior de la seu de l’ACM, asseguren que no es veu desplegament policial.