Escolta el resum del programa de l’Arròs de Ràdio Sant Fruitós

143
Imatge de Bernat Bernabeu

La Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages va reunir diumenge milers de persones a la plaça Alfred Figueras i al Bosquet. La colla de l’arròs va servir 3.200 racions d’arròs i 19 colles, unes 300 persones, van participar en el concurs de paelles. A més, durant tot el matí les entitats del poble i d’altres convidades, no van fallar a la cita en un matí ple d’activitats.

Ràdio Sant Fruitós va emetre tot el dia a través dels ja estrenats altaveus que l’Ajuntament ha instal·lat a la plaça i al Bosquet. Us deixem un resum amb algunes de les entrevistes del programa realitzat per Laia Candàliga, Bernat Bernabeu, Agustí Masana i Núria Closas. Podeu escoltar l’entrevista a l’alcalde, Joan Carles Batanés i al regidor de cultura, Xavier Racero a partir dels 30 segons, a la puntaire de Gironella, Pilar Latrilla (minut 11), als alumnes de 6è del Pla del Puig (minut 19), al primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta (minut 22) i a l’Oliver i l’Èric, participants en el concurs de paelles (minut 24).

I si encara no l’heu vist, us deixem un vídeo-resum que ha fet el Joan Griera, d’OnaBages. Recordeu que podeu veure fotografies al facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Imatge de Bernat Bernabeu. Laia Candàliga amb alumnes de 6è del Pla del Puig