Les escoles de Sant Fruitós enceten un nou curs ple de novetats

146

Aquesta setmana els nens i nenes de Sant Fruitós han tornat a l’escola, encetant així el curs 2016/2017. Les escoles del poble tornen a activar-se i amb moltes novetats. L’escola Monsenyor Gibert té un total de 360 alumnes inscrits i el tema del curs serà la sostenibilitat. Uns primers dies de presentacions, nervis i moltes coses noves, ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós el director del Monsenyor Gibert, Joan Piella:

L’Escola Paidos comença aquest curs amb un total de 705 alumnes i el tema seran les emocions, que treballaran en diverses activitats al llarg de tot el curs. Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós la directora del Paidos, Carme Planas:

L’escola Pla del Puig també ha encetat un nou curs. 190 alumnes han reemprès les classes i l’eix d’enguany serà la revolució industrial, un tema que tractaran transversalment tots els cursos i que té l’objectiu de posar la història a la mà dels més petits de manera didàctica. Però el Pla del Puig enceta un nou curs sobretot amb novetats d’equipaments. I és que finalment l’escola disposarà d’una pista de bàsquet que alhora la podran fer servir tots els ciutadans en hores no lectives. La directora del Pla del Puig, Isabel Morales, ha explicat a Ràdio Sant Fruitós com ha rebut l’escola aquesta notícia:

La directora del Pla del Puig considera que la pista de bàsquet és una bona notícia però lamenta que els alumnes de l’escola continuen estant en mòduls i que d’això ja en fa 10 cursos:

L’Ajuntament de Sant Fruitós, per la seva banda, ha repartit aquesta primera setmana 240 agendes escolars i 50 calendaris mediambiental i promoguts per la Diputació de Barcelona. L’objectiu és fomentar la sostenibilitat i promoure les conductes proambientals entre els alumnes de primària i secundària.