Esbart Vila de Sallent ja té programada la seva primera actuació per Sant Jordi

195

L’Esbart Vila de Sallent, un projecte que va néixer fa dos mesos, ha tingut una gran rebuda per més d’una vintena de nens i nenes amb edats molt diverses. Núria Hontecillas, impulsora del projecte, assegura que el periode de proves ja ha finalitzat i el projecte continua endavant.

Perquè ens en fem una idea, l’Esbart va néixer el 12 de febrer amb amb 5 nenes a les primeres classes. Ara, en canvi, es triplica la xifra. El treball realitzat durant aquests mesos es veurà reflectit al escenari el 23 d’abril, juntament amb l’Esbart Dansaire de Mollet. Núria Hontecillas es mostra molt optimista davant d’aquest projecte que va començar amb una reuinió informativa amb poc èxit i ha acabat amb nombrosos nens implicats dins de la futura entitat sallentina.

Hontecillas ens fa la valoració dels dos mesos.:

Us recordem que els grups d’esbart són: El Flabiol, de 3 a 6 anys, i els assajos es realitzen els divendres de 2/4 de 6 a 2/4 de 7. La Tenora, de 7 a 13 anys, i els realitzen els divendres de les 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. I finalment el Cos de Dansa: que assaja els dimarts des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Imatge: Esbart Vila de Sallent