Es representarà “Annie” aquest diumenge al Kursaal

299

Aquest diumenge 16 de Setembre a les 18h al Teatre Kursaal Manresa, l’Escola Municipal de Música Cal Moliner, porta a Manresa l’espectacle Anni. L’espectacle ja va triomfar el mes d’Abril omplint l’Espai Cultural Fàbrica Vella amb 1000 persones amb dues funcions i ara es vol més.

En total més de 50 persones han treballat per tirar endavant aquest projecte que finalitza aquest diumenge. El musical, dirigit per Pili Monrós, Berta Portabella, Ruth Matamala, mostra la història de l’Anni una nena que viu en un orfenat juntament amb altres nenes. La propietària d’aquest orfenat no se’n cuida gens ni mica, fa treballar a les nenes tot el dia i les té mal alimentades. Un dia, canviarà la sort d’Anni: la secretària de l’home més ric d’Estats Units vindrà a buscar una òrfena per acollir-la a casa seva durant les festes de Nadal. Aquest quedarà captivat per l’Anni i emprendrà tot un seguit d’accions per ajudar-la. Ruth Matamala després de l’estrena va assegurar que “és un projecte que va néixer amb molta il·lusió i el seu resultat és meravellós. Dur a terme l’obra de teatre al Kursaal és tot un luxe.”

Matamala també ens va explicar el que pensàven els actors en relació a actuar al Kursaal.

Les entrades per veure “Anni” tenen un preu de 8€ (6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o a internet.  Us adjuntem el vídeo que va fer Judit Peñaranda pel Sallent en positiu.