Es reprenen les obres a Santpedor per adaptar passos de vianants a persones amb mobilitat reduïda

125
Remodelacions en marxa a les voreres del poble FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Remodelacions en marxa a les voreres del poble FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

En el darrer any s’hauran adaptat a les persones amb mobilitat reduïda prop d’una trentena de trams de voreres

L’equip de manteniment de l’Ajuntament de Santpedor ha reprès aquest mes d’abril els treballs per adaptar els passos de vianants a les persones amb mobilitat reduïda als carrers Pere III i Monjo, al centre de Santpedor i continua ara el maig amb l’ampliació de voreres. En el darrer any s’han adaptat fins a una desena de passos de vianants en tots dos costats i ara s’enllesteixen els darrers passos de vianants per deixar acabats els carrers Pere III i Monjo, dues de les arteries del poble.

En concret els treballs s’estan fent en vuit trams de vorera per deixar enllestits 4 passos de vianants que afecten el carrer Pere III amb Sant Francesc d’Assís i carrer Monjo amb carrer Sant Antoni Maria Claret.

Aquests 8 trams en obres que duraran prop d’un mes se sumen als treballs que s’han fet intermitentment durant el darrer any a aquests dos mateixos carrers fins a enllestir-los ara. En total s’hauran fet obres de millora en una trentena de trams de vorera d’aquests dos carrers, dues de les arteries del poble.

Els treballs donen resposta als problemes de mobilitat que els cotxes de nens petits i les cadires de rodes tenien en aquests trams i que van denunciar des de l’associació de veïns fa dos anys.