Es registren 73 nous pacients ingressats per coronavirus en un sol dia a Manresa

82

Es dispara el nombre de persones ingressades per coronavirus a Manresa. De les 141 que hi havia diumenge a les 214 que es van registrar ahir. Tot plegat, ahir també es va confirmar la mort de sis persones per la COVID-19

Segons dades facilitades per Althaia a Ona Bages, el nombre de defuncions a Manresa torna a créixer, aquesta vegada a sis. Després d’una jornada de diumenge amb una víctima, Sant Joan de Déu ha tornat a viure una jornada difícil. La nota positiva és que el centre ja ha donat d’alta a 89 pacients. El que sí que s’ha disparat és el número d’ingressats en 73 nous pacients d’un dia per l’altra.

D’altra banda, el personal d’Althaia es queixa que les mascaretes els han de durar una setmana. Davant la manca d’existències, els treballadors reben l’ordre de fer un ús responsable del material per allargar-ne la seva vida. Tot plegat, a l’Hospital de Sant Andreu ja han rebut viseres fetes amb impressores 3D, procedents de domicilis particulars. Un material que també ha arribat a diferents farmàcies, centres assistencials i residències.