Es realitzarà un Lipdub pels 100 anys de la Biblioteca de Sallent

233

Els 100 anys de la Biblioteca de Sallent no passaran per alt. Des de l’Ajuntament de Sallent i la Biblioteca es vol realitzar un Lipdub pels carrers de Sallent. El dissabte 29 de setembre durant el matí ha sigut el dia escollit per la gravació.

Dins d’aquest vídeo, que durarà uns deu minuts, hi podrà participar tothom qui ho vulgui, ja que està obert a totes les persones i a totes les entitats del municipi que hi vulguin participar. El curt consistirà a omplir els carrers de Sallent des de la biblioteca actual fins a l’antiga, Ruth Matamala explica la idea.

La gravació serà a càrrec de Miki Rial i la música i la lletra ja està composta. David Martell ha sigut l’encarregat de compondre la música del Lipdub i per la seva banda Teresa Padulles ha escrit la lletra. Matamala anima a tothom a participar-hi, ja que “l’objectiu és tenir rècord de participació”. Matamala ho explica.

Durant aquests dies es penjarà algun cartell pel poble informant sobre les diferents reunions que es duran a terme, per tal de situar a la gent a cada tam. Tots aquells que hi vulguin participar poden enviar un correu electrònic a: sallent@sallent.cat o b.sallent.samc@diba.cat. En cas que no es disposi d’internet es pot trucar al 93 837 02 00 o al 93 820 63 01. Finalment, una altra opció és passar per la Biblioteca o per l’Ajuntament.