Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Es presenta la nova campanya de turisme per atraure visitants al Moianès aquest estiu

Fa poc més d’una setmana, el Consell Comarcal va presentar una nova campanya per dinamitzar i promocionar la comarca. L’eslògan escollit és el “Moianès ve taaan de gust” però la idea és que sempre hi hagi una segona frase que acompanyi aquest lema. Ho explica Oriol Batlló, conseller comarcal de turisme al Moianès.

Des de l’àrea de dinamització turística i comercial, la idea és dirigir-se a diversos sectors en els quals la comarca pot aportar alguna cosa. Són el lleure, la cultura, els esports o la restauració. I també compta amb la capacitat de dirigir-se a un públic molt ampli: jovent, esportistes o famílies o sectors que busquen tranquil·litat. Batlló ha destacat que es volen enfocar en repetir les bones xifres de l’any passat. 

Algunes de les propostes que des del Consell ja s’han plantejat és el repartiment d’unes estovalles de paper amb el mapa del Moianès i els seus punts turístics més importants. A més, Oriol Batlló, també president del Consorci i alcalde de Collsuspina, ha destacat el descens de contagis per aquells visitants que encara es trobin indecisos per venir al Moianès.