Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Es posa en marxa la 39a Caminada Popular d’Oló

El Centre Excursionista ha anunciat que es farà la 39a Caminada Popular de Santa Maria d’Oló. Tot i això, l’acte s’ha adaptat a les circumstàncies sanitàries i no es celebrarà en una única data.

Des del proper diumenge 30 de maig i fins el 20 de juny, el Centre Excursionista ha posat a disposició dels participants un recorregut circular de 13 quilòmetres amb sortida des de la Plaça Catalunya i amb un desnivell positiu de 357 metres. És la mateixa fórmula que l’associació olonenca va fer servir per la Cursa de Muntanya Saltamarrades, en la qual cadascú pot sortir i fer-la quan més li convingui.

La cursa, que es pot consultar públicament a l’aplicació “Wikiloc”, passa per la Baixada de Cal Tutó fins la Salada Vella, continua per la font de les Hortes, Sant Pere Màrtir, Rojans, Els Plans i acaba per Marrades fins tornar a la mateixa Plaça Catalunya. 

A més, l’entitat ha anunciat el sorteig d’una panera amb productes locals. Per participar-hi cal penjar fotografies a les xarxes socials amb l’etiqueta #caminadaolo2021 o enviar-les per correu electrònic a centreexcursionistaolo@gmail.com.

El proper 27 de juny es triarà la millor fotografia i s’anunciarà el guanyador o guanyadora.