Es manté l’ambient càlid per l’època

115

La setmana avança i la temperatura va escalant posicions, el que ens porta a parlar d’un ambient més propi de finals de juny que no pas de les acaballes del mes de maig.

Tant aquesta tarda com demà, divendres i el cap de setmana es mantindrà l’estabilitat meteorològica, amb el sol i la calor com a protagonistes. Les màximes es mouran entre els 25 i els 30ºC però, puntualment, entre demà i dissabte es podrien superar en alguns punts. De nit i a primeres hores del matí, en canvi, continuarà la fresca o, fins i tot, el fred a les zones més enclotades, amb inversió tèrmica i mínimes al voltant dels 10ºC tan sols.

Aquest dijous el cel quedarà enterbolit per bandes de núvols prims que deixaran el sol esmorteït, sense més conseqüències, i l’ambient a l’hora de dinar tornarà a ser calorós. Divendres i el cap de setmana seguirem amb la mateixa dinàmica de temps tranquil, amb sol, alguns núvols poc importants, sobretot en àrees de muntanya durant les tardes, fresca a primera hora i calor al centre de la jornada.