Ja és dimecres i hem canviat de mes però seguim sota els efectes de la mateixa pertorbació amb la que vam començar la setmana. Aquest matí les precipitacions han estat intermitents i han deixat poca aigua als pluviòmetres però atenció perquè durant les pròximes hores s’espera una tongada de pluja més continuada i abundant que podrà deixar fins a 50 mm en alguns casos.

Demà es mantindrà la inestabilitat i, per tant, seguirem parlant de cel tapat, ambient fresc i ruixats tot i que, de mica en mica, aniran a menys amb el pas de les hores i de cara a divendres ja s’obriran moltes clarianes. L’ambient, una jornada més, continuarà fred per l’època, amb termòmetres al voltant dels 10ºC.

El cap de setmana es consolidarà aquesta millora del temps i dominarà el sol, tot i alguns núvols, i la temperatura farà un salt cap amunt, amb molts valors al voltant dels 20ºC a l’hora de dinar. Sembla, doncs, que la setmana que va començar amb fred de ple hivern i neu al massís de Montserrat, acabarà amb un ambient plenament primaveral a tota la comarca.