Comencem el dimecres amb una temperatura una mica més fresca després de les pluges molt benvingudes que durant la nit i matinada han deixat entre 5 i 10mm. Ara tenim una treva amb algunes ullades de sol, però avui el temps encara es mantindrà una mica inestable, amb possibilitat d’alguns ruixats dispersos, que durant la tarda ja s’aniran traslladant cap al sector nord obrint-se més clarianes a les resta. Amb tot, notarem una baixada del termòmetre; l’ambient serà clarament menys càlid i les màximes es mouran entre els 27 i 29ºC.

Demà dijous, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, millora el temps. S’obriran clarianes a bona part de la Catalunya Central, però es mantindrà el cel variable, mig ennuvolat a estones i serà principalment a la zona del Solsonès on no es descarta algun ruixat durant la tarda. Tot plegat, amb una temperatura que encara baixarà una mica més i, per tant, sensació molt més agradable sense la calor extrema de la setmana passada.

I de cara als pròxims dies, no tindrem canvis importants. Continuarem amb un temps variable, però ara per ara no es preveuen més episodis de xàfecs i tempestes. La línia de la temperatura es quedarà a la mitjana o fins i tot una mica per sota. Per tant, en aquest sentit tampoc tindrem calorades els dies vinents.