Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Es confirma que la causa de la mort d’un motorista a Moià és la topada amb un senglar

L’home va sortir disparat i va xocar amb una furgoneta que circulava en sentit contrari.

Així es desprèn de la investigació duta a terme pels Mossos d’Esquadra arran de l’accident. Segons han informat fonts del cos, la víctima de 56 anys va patir dues col·lisions. Primer, contra un senglar que creuava la carretera C-59, malgrat l’intent del conductor de voler-lo evitar. Arran de l’impacte, l’home va sortir disparat i va xocar contra una furgoneta que circulava en sentit contrari. La conductora de la furgoneta va resultar ferida lleu.

La C-59 està pendent d’un projecte de millora per reduir la sinistralitat, concretament en el tram que va des de Moià fins a l’entrada de Sant Feliu de Codines. Es tracta d’un tram de 16 quilòmetres pel qual es preveu una inversió de 3,6 milions d’euros.

Entre les millores previstes hi ha construir diversos passos soterrats i un tancat per impedir l’accés directe dels animals en dos trams. Segons dades de la Generalitat, entre els anys 2013 i 2017 hi va haver 18 accidents amb senglars o cabirols entre els termes de Sant Quirze Safaja i Castellterçol.