Arriba la 5a Assemblea Municipal Oberta de Sallent amb dues propostes sobre la taula

93
Imatge d'una de les primeres AMO, al 2016
Imatge d'una de les primeres AMO, al 2016

Avui es celebra la 5a Assemblea Municipal oberta a Sallent. L’AMO d’avui estava prevista pel 24 de setembre però tal com va explicar la regidora de promoció i imatge del poble, Rosa Argelaguet per Ona Bages, l’AMO no es va poder dur a terme per falta de propostes.

L’hora de la celebració serà a les avui a les vuit del vespre (20:00h) a la sala Joan Vilà i Valentí i Argelaguet va deixar clar que “la última AMO no es va fer per falta de propostes, ja que eren dates complicades” explica.

Per poder assistir a l’assemblea, tal com estableix l’article 3.2. del reglament, cal inscriure’s a l’Ajuntament de Sallent presencialment o a través de la plataforma digital e-tram fins un dia abans de la celebració de l’assemblea. A l’AMO d’avui els dos temes que hi ha sobre la taula són:

Proposta 1:

Canvi de les empreses de serveis de l’Ajuntament de Sallent a un “model republicà”.

Proposta 2:

Declarar persona “non grata” al rei a la vila de Sallent.

Que és una AMO?

Les Assemblees municipals obertes són una eina participativa perquè el poble pugui intervenir i fer arribar el seu punt de vista i les seves propostes al consistori. Una via directa entre aquest òrgan i la població que permet posar sobre la taula i canviar diversos aspectes del municipi. En aquest sentit, el consistori sallentí fa una crida perquè tots els ciutadans i ciutadanes facin arribar les seves propostes i idees per aconseguir, entre tots, fer de Sallent un poble millor.