Avui es celebra la 5a Assemblea Municipal oberta a Sallent. L’AMO d’avui estava prevista pel 24 de setembre però tal com va explicar la regidora de promoció i imatge del poble, Rosa Argelaguet per Ona Bages, l’AMO no es va poder dur a terme per falta de propostes.

L’hora de la celebració serà a les avui a les vuit del vespre (20:00h) a la sala Joan Vilà i Valentí i Argelaguet va deixar clar que “la última AMO no es va fer per falta de propostes, ja que eren dates complicades” explica.

Per poder assistir a l’assemblea, tal com estableix l’article 3.2. del reglament, cal inscriure’s a l’Ajuntament de Sallent presencialment o a través de la plataforma digital e-tram fins un dia abans de la celebració de l’assemblea. A l’AMO d’avui els dos temes que hi ha sobre la taula són:

Proposta 1:

Canvi de les empreses de serveis de l’Ajuntament de Sallent a un “model republicà”.

Proposta 2:

Declarar persona “non grata” al rei a la vila de Sallent.

Que és una AMO?

Les Assemblees municipals obertes són una eina participativa perquè el poble pugui intervenir i fer arribar el seu punt de vista i les seves propostes al consistori. Una via directa entre aquest òrgan i la població que permet posar sobre la taula i canviar diversos aspectes del municipi. En aquest sentit, el consistori sallentí fa una crida perquè tots els ciutadans i ciutadanes facin arribar les seves propostes i idees per aconseguir, entre tots, fer de Sallent un poble millor.