Àdria Mazcuñan és la candidata a l’alcaldia pel grup republicà santfruitosenc

La secció santfruitosenca d’Esquerra Republicana comença a posar fil a l’agulla a les eleccions municipals de Sant Fruitós de Bages, amb l’acte ‘Va de llibertat’, que va tenir lloc al Nexe-Espai de Cultura i que va servir per presentar públicament la llista del partit. Carolina Telechea, diputada al congrés i candidata nº 3 d’Esquerra al congrés, hi va ser present. La candidata a l’alcaldia del grup és Àdria Mazcuñan.

L’acte el va guiar la periodista navarclina Carmina Oliveras, per tant, tres dones van agafar el protagonisme de l’acte d’Esquerra ‘Va de llibertat’ a Sant Fruitós de Bages. La llista presentada pel grup està formada per 13 persones, de les quals quatre són cares noves, i es tracta d’una llista cremallera. Ho ha explicat a Ona Bages la candidata a l’alcaldia d’ERC, Àdria Mazcuñan. “Hem parlat de les llistes cremallera, Esquerra presenta totes les llistes, excepte pobles molt petits, són llistes cremallera, que vol dir que són dona-home, home-dona, són totalment equiparables. La sala del Nexe estava plena de gent amb ganes d’escoltar i de sentir propostes. Per una banda, Telechea ha explicat els arguments pels quals votar la candidatura d’ERC a les eleccions estatals, i per altra banda hem donat a conèixer els que formarem part de la llista d’Esquerra a les municipals. Encara no estem en campanya però comencem a fer bullir la olla”.

Les novetats a la llista d’ERC són Ferran Molina (número 4), Isabel Bahamontes (número 9), Roc Grandia (número 12) i Dolors González (número 13 i antiga regidora d’Esquerra a l’Ajuntament de Sant Fruitós).

David Uró, actual regidor del partit a l’oposició repeteix a la llista com a número 2. Segons Mazcuñan, els últims quatre anys a l’oposició els hi han donat força i energia per fer una campanya amb molta empenta. El grup espera poder treure el millor resultat possible i que Mazcuñan esdevingui la primera alcaldessa de la història de Sant Fruitós de Bages.