L’actual alcalde i candidat d’ERC a Santpedor, Xavier Codina, reivindica la feina feta durant el seu mandat en una entrevista a Ràdio Santpedor

Esquerra Republicana de Santpedor ha tancat aquesta tarda la ronda d’entrevistes de Ràdio Santpedor als candidats a les eleccions municipals. L’actual alcalde i candidat, Xavier Codina, ha tret pit per la feina feta rebaixant el deute, enllestint la primera fase de Cal Clarassó, urbanitzant el nucli antic, o engegant el projecte de la pista annexa de l’actual pavelló, que assegura que és “necessari perquè les entitats esportives del poble puguin fer un sal endavant”.

A l’entrevista l’han acompanyat la número dos a la llista i que ha sigut regidora d’Acció Social i Sanitat aquesta legislatura, Laura Tarradellas, la número 4 a la llista, Núria Martínez, i el número 9, Jordi Hernández. Tarradellas, amb experiència al govern municipal, ha parlat del litigi amb la residència de Cal Jorba, que no presenta els comptes tal i com l’Ajuntament els requereix, i ha assegurat que s’han seguit des del principi “tots els passos i tràmits necessaris” per esclarir la situació.

Aquests i molts d’altres temes han sortit durant l’entrevista que s’ha allargat durant una hora.

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA: