ERC Sant Fruitós demana que en onades de calor s’obri la piscina gratuïtament i que s’ampliï l’horari dels equipaments públics

134

El grup republicà no troba bé que el govern recomani que la gent es quedi a casa, tot i ser una de les recomanacions que es marquen

Després de la polèmica sorgida per la publicació a Facebook del PSC Sant Fruitós en relació a l’obertura gratuïta de les piscines per l’onada de calor, i la resposta de Gent fent Poble. Esquerra Sant Fruitós també ha volgut expressar el seu punt de vista.

El grup republicà no troba bé que el govern recomani que la gent es quedi a casa, i que, tot i ser una de les recomanacions que es marquen, consideren que s’haurien d’aportar altres mesures. Esquerra no només demana que les piscines estiguin obertes de forma gratuïta, també que els equipaments municipals romanguin oberts més hores, per exemple el Nexe i l’esplai dels avis, de manera que els ciutadans s’hi puguin resguardar durant les hores de màxima calor, ampliant servei si resulta necessari.

ERC creu que el govern hauria d’actuar en situacions de necessitat i d’emergència, i en aquest cas, i davant una onada de calor prevista i llarga com la que s’està vivint, el grup a l’oposició, no entén que no s’hagin portat a terme més accions i reclama solucions.