ERC Sant Fruitós commemora els 25 anys de la seva refundació

141

Fa 25 anys que a Sant Fruitós de Bages es va refundar la secció local d’Esquerra Republicana. En concret, el 1993. I per celebrar-ho, el partit ha organitzat una serie d’actes commemoriatius que es faran al llarg de l’any.

El primer d’ells ha estat un repàs sobre l’evolució de la política municipal al llarg d’aquest quart de segle -des del 1993 fins al 2018. Ho van fer el passat 9 de març, organitzat pel Cau de la Guineu i per ERC Sant Fruitós de Bages. L’historiador local David Ferré va ser l’encarregat de fer la conferència que es va celebrar a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal.

David Ferré ho explica:

En el transcurs de la mateixa en David va fer un repàs de com ha anat evolucionant la política a Sant Frutiós i del paper dels grups municipals d’ERC al consistori. El treball desenvolupat ha partit de la recerca d’opinions de molts dels protagonistes que formen o han format part de la secció local d’ERC, però especialment s’han tingut en compte com a principal font d’informació les notícies aparegudes als mitjans de l’època i les diferents edicions del Butlletí del partit republicà.

Des del col·lectiu local asseguren que “l’acte va esdevenir en una excel·lent oportunitat per comprovar com una gran part de les demandes i necessitats que els veïns i veïnes de Sant Fruitós reclamaven als seus representants polítics s’han anat resolent i/o canviant en el decurs dels anys”.

Aquest ha estat el primer acte commemoratiu dels 25 anys d’ERC Sant Fruitós i al llarg d’aquest any tindrà continuïtat amb altres activitats lúdiques programades de les quals ja s’aniran informant.