ERC Sallent es reuneix amb la plataforma “pro bonificacions a la C-16”

128

La portaveu d’Esquerra Republicana de Sallent, Pilar Sala, juntament amb la diputada d’ERC al Parlament de Catalunya, Adriana Delgado, s’han reunit a Sallent amb representants de la plataforma de recollida de signatures a favor de les bonificacions de la C-16.

Ambdues representants d’ERC s’han compromès a fer arribar les seves peticions al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya. De moment, però, Adriana Delgado i la senadora sallentina Mirella Cortès, ja ho han traslladat al Director General i al Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Xavier Flores i Ricard Font, on “la insuficiència i la ineficiència de les bonificacions” ha estat el tema central, segons explica ERC. Cortès, a més, ha reivindicat els mateixos descomptes per tothom: “si es vol descongestionar la C-55, Sallent i els pobles del Nord han de poder gaudir de les mateixes bonificacions que els usuaris entre St Fruitós i St Vicenç“.

Esquerra Republicana de Sallent ja va presentar una moció al ple del mes d’abril per exigir al Deparament de Territori i sostenibilitat que les bonificacions de la C16 arribin fins a l’enllaç 56, de Sallent. La moció es va aprovar per unanimitat.

Imatge d’ERC Sallent.