ERC Sallent demana a la Generalitat millores al transport públic

180

Respectar els horaris i adaptar-los a les necessitats reals, augmentar la freqüència de pas, modernitzar la flota o disposar d’una línea directe a l’estació de Renfe de Manresa són algunes de les propostes que han presentat els usuaris del transport públic de Sallent. Ho han fet a la reunió convocada per Esquerra Republicana per abordar l’actual problema que hi ha del servei d’autobusos entre Sallent i l’àrea metropolitana de Barcelona, que cobreix l’empresa ALSA.

Ja fa setmanes que els usuaris sallentins d’aquest servei es queixen del seu funcionalment i l’estat dels vehicles. La regidora de l’oposició, Pilar Sala, assegura que “Sallent pateix un greuge comparatiu en relació amb altres poblacions, com ara Santpedor o Sant Fruitós, on la freqüència horària és molt més alta”. Escoltem-la.

Esquerra, doncs, ha presentat les propostes al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la majoria d’elles relacionades amb els horaris, les parades i la flota d’autobusos. La regidora d’ERC explica algunes de les propostes que han recollit:

Martí Torrebadella n’és un usuari habitual i també ens ho explica:

Segons Sala, “hi ha dies que algunes persones no poden ni pujar a l’autobús perquè ja baixa ple de Navàs o de Balsareny” i demana que la Generalitat avaluï sovint el servei que presta la concessionària.