ERC de Sallent demana que s’ampliïn les bonificacions de la C16

300
Imatges de la C-16 entre Sallent i Sant Fruitós de Bages. Veïns de Sallent recullen firmes perquè Sallent entri en el sistema de bonificacions de l'autopista Imatge de la C-16 a Sallent, en direcció Terrassa

Esquerra Republicana de Sallent ha presentat una moció pel proper ple municipal del 13 d’abril en la qual exigeix al Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que el municipi gaudeixi de les mateixes bonificacions de la C16 que la resta de la comarca. Ho demanen mentre no hi hagi gratuïtat en aquesta autopista.

Sallent és el primer municipi on no s’apliquen els descomptes, per tal sols 1’5 quilòmetres de distància. Així, els veïns que venen de Sallent, Balsareny o Navàs i entren o surten per l’enllaç 56 a Sant Fruitós de Bages “estan discriminats respecte de la resta de la comarca ja que els obliga a anar fins a Sant Fruitós o Manresa per gaudir d’aquestes bonificacions”, explica ERC de Sallent. També remarquen que “és un greuge molt important tenint en compte la perillositat de la C-55”.

 

Fotografia d’El Punt Avui.