‘Entrevista a una llegenda’ ESPORT I PUNT 21/12/2020

162

Dilluns 21 de novembre del 2020 programa número 176 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també del cap de setmana al Bages, Moianès i Solsonès.

Avui entrevistem a l’esportista més condecorat de la història de Manresa i la comarca. Una llegenda del waterpolo, considerat el millor de tots els temps. Parlem del Manel Estiarte i Duocastella a qui dijous passat li van donar la gran notícia. I és que les Piscines Municipals de Manresa portaran el seu nom a partir d’ara. Fer aquesta entrevista és el nostre regal de Nadal.

Abans repassem les claus de la derrota del Baxi Manresa, dissabte a la pista del Burgos. Sentim als protagonistes i després comentem tot plegat amb l’Àlex Alegre, fundador de la Barra del Nou Congost i seguidor del Baxi Manresa.

Completem el programa fent tertúlia de futbol amb el Jordi Garcia, director esportiu del Joanenc i el Lluc Grandia.

I posem la cirereta al pastís parlant del nou format de curses de muntanya que s’ha inventat al Bages, concretament a Sant Joan de Vilatorrada amb la Collbaix Virtual Race.