Entren a robar a dos domicilis de Pineda de Bages, un d’ells dels joiers Tous de Sant Fruitós

136
Pla general d'una de les càmeres de seguretat situades a Pineda de Bages. Fotografia: arxiu/ACN
Pla general d'una de les càmeres de seguretat situades a Pineda de Bages. Fotografia: arxiu/ACN

ACN/Redacció: Pineda de Bages ha viscut dos robatoris, després de mig any sense que se’n produís cap. Els lladres van entrar en una de les cases dels joiers Tous de Sant Fruitós de Bages i en un altre domicili. Els fets van tenir lloc la nit de dijous a divendres.

Han passat sis mesos des de que l’Ajuntament de Sant Fruitós va començar a instal·lar i utilitzar càmeres de seguretat lectores de matrícules, una mesura que va arribar després que la zona visqués una dotzena de robatoris en quatre mesos.

Ara, els Mossos d’Esquadra investiguen nous robatoris a la urbanització de Pineda de Bages, segons va avançar Nació Manresa. La nit de dijous a divendres uns lladres haurien entrat en un dels habitatges de la família Tous i haurien robat diners i joies de la caixa forta, a banda de causar diversos desperfectes materials.

La família ja va ser víctima d’un intent d’assalt, en un altre habitatge que tenen a la mateixa urbanització, el 2006 i que va acabar amb la mort d’un dels suposats membres de la banda de lladres. A banda de l’habitatge dels Tous, en aquesta ocasió els lladres haurien entrar a robar en un segon domicili durant la mateixa nit.

El domicili on van entrar dijous els lladres és el d’una de les filles de la família. És molt a prop de casa dels seus pares, que el 2006 van viure un intent d’assalt que va acabar amb la mort d’un dels lladres per un tret del gendre de la família, Lluís Corominas, que va acabar sent condemnat, sense entrar a presó, per homicidi imprudent.