Engega el primer Concurs d’Aparadors de Nadal a Sallent

123
Plaça Sant Antoni Maria Claret de Sallent
Plaça Sant Antoni Maria Claret de Sallent

L’Ajuntament de Sallent s’ha proposat que la zona comercial del poble llueixi de forma especial per les festes de Nadal. Per això, enguany engega el primer Concurs d’Aparadors de Nadal, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local per aquestes dates tan assenyalades.

En aquest concurs, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica, hi poden participar de forma gratuïta tots els establiments comercials, i empreses de serveis i de restauració del municipi que disposin d’aparador. Tot el què han de fer és decorar amb creativitat, enginy i motius nadalencs, els seus aparadors, abans del 8 de desmebre. Les inscripcions s’han de formalitzar entre el 15 i el 29 de novembre presentant el full d’inscripció a les dependències de l’edifici del Viver d’empreses “El Salt” o enviar-lo per correu electrònic a l’adreça: sll.promoeconomica@sallent.cat

Els aparadors hauran d’estar muntats el dia 8 de desembre i visibles al públic fins al dia 6 de gener de 2018. Hi haurà un aparador premiat per votació popular i dos aparadors escollits per un jurat especialitzat que obtindran un premi econòmic o en espècie.