Endavant obre un cicle de xerrades anomenat “Aturem la llei Aragonès”

189
Cartell del cicle de xerrades
Cartell del cicle de xerrades "Aturem la llei Aragonès"

“Aturem la llei Aragonès” és el nom del cicle de xerrades que ha organitzat Endavant a diversos pobles del Bages. En total en faran quatre i cadascuna tocarà un dels àmbits que afectarà la llei. Aquest dijous a dos quarts de 8, el cicle pararà a Santpedor amb el diputat Vidal Aragonès com a principal ponent per parlar sobre les condicions laborals si s’aplica la llei.

El projecte de llei, impulsat pel vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès, vol regularitzar els contractes on el contractista obté beneficis. Els sectors més crítics s’hi han oposat perquè creuen que la llei ajudarà a les administracions a externalitzar els serveis enlloc de municipalitzar-los. Ara, Endavant Bages, ha donat el tret de sortida a diverses xerrades per explicar els defectes d’aquesta llei que ja s’està tramitant al Parlament. Ho explica el militant d’Endavant Bages i la CUP Santpedor, Rubèn López.

El militant d’Endavant Bages i la CUP Santpedor, Rubèn López

El cicle va començar la setmana passada a Manresa on la militant d’Endavant Oliva Serra va explicar les conseqüències de la llei des d’un punt de vista feminista. El cicle farà parada a Santpedor per parlar de les condicions laborals i passarà per Sallent i Artés les properes setmanes.

La propera xerrada serà dijous a dos quarts de vuit a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas de Santpedor. Hi participaran el diputat de la Generalitat per la CUP, Vidal Aragonès, el militant de la CUP Santpedor Nicolàs Castellano i representants del col·lectiu Acció Sindical del Bages. La xerrada girarà al voltant de com afectarà la llei en les condicions laborals i com pot disminuir la qualitat del servei.